Over Mij

Kinderfotograaf, Dierenfotograaf, Loveshoot, Zwangerschapsfotograaf in Fotograaf in Zeeland en West-Brabant

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Wendy Peereboom en als dierenfotograaf en kinderfotograaf in Zeeland en West-Brabant maak ik met passie de mooiste dromerige, pure en authentieke foto’s van jouw dier of kind. 

Omdat dromerige en sprookjesachtige foto’s niet alleen prachtig zijn voor dieren en kinderen, kun je ook bij mij terecht voor een Loveshoot of zwangerschapsfotoshoot. En voor de kleintjes maken we Cakesmash foto’s om de eerste verjaardag te vieren!

 

Over mij

Ik woon samen met mijn vriend en katjes in Kruiningen op steenworp afstand van het bos Den Inkel en de Westerschelde. Mijn passie zijn mijn katten, fotografie en motorrijden. 

Toen mijn katje Jara overleed en later mijn Noortje en ik een mooie foto wilde inlijsten, besefte ik dat ik die eigenlijk helemaal niet had. Om die reden ben ik mij gaan ontwikkelen in de fotografie en zijn de vluchtige kiekjes veranderd in professionele foto’s. 

Ik word heel blij van ouders en baasjes enthousiast te zien over de foto’s van hun kinderen en dieren. Het is leuk om nu en zeker later terug te kijken op mooie foto’s. Foto’s die je doen glimlachen, je herinneringen levend houden. 

Want zeg nu eerlijk, onze herinneringen zijn toch vooral gebaseerd op beelden! Ik help je graag bij het maken van deze herinneringen. Iets bijzonders voor jou, je gezin en later voor je kids.

Specialisatie

Ik heb mij gespecialiseerd in portretfotografie en reportages.

Met veel passie en geduld krijg ik elk dier en kind op de foto zoals hij of zij is.

Deze eigenschappen zijn een must bij dierenfotografie, kinderfotografie, zwangerschap fotoshoots en bij het fotograferen van koppels.


OPLEIDINGen

Ik heb de Vakopleiding Fotografie aan het Beeldcentrum gevolgd, waar ik een 9 voor mijn portfolio heb gehaald, elk beeld gaf een wezenlijk gevoel.

Voor mijn afstudeer project heb ik een 'uitmuntend' gescoord, de tweeluiken waren onderscheidend.

Hiernaast heb ik diverse cursussen gevolgd zoals playfull heart, the magic of light, hondenfotografie en paardenfotografie.

Nu nog bezig met natuurlijk licht fotograaf. Alles voor de mooiste plaatjes!

Werkgebied

Ik reis voornamelijk naar locaties binnen Zeeland en West-Brabant.

Maar ook buiten deze gebieden ben ik actief.

Woon jij in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Limburg, elders in Nederland of Vlaanderen en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem gerust ook dan contact met mij op.
Wil je meer weten of een fotoshoot boeken?
Neem gerust contact op! 

Hartelijke groetjes, Wendy

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.