Gezinsfotoshoot Noord-Brabant

Kinderen fotograferen is niet zo makkelijk als dat het lijkt. Daar weet je waarschijnlijk inmiddels zelf alles wel van. Ook voor mij als fotograaf in Zeeland en West- en Noord-Brabant is dat een uitdaging tijdens een gezinsfotoshoot. Je wilt natuurlijk dat de gezinsfotoshoot niet alleen foto’s oplevert die de mooie dromerige stijl hebben die ze van mij krijgen. Je wilt ook de pure emotie van jouw kind hebben. En hoe doe je dat? Nou daar is een schitterende methode voor, genaamd Playful haert.

Playful Haert gezinsfotografie

Oké dan, wat is Playful haert? Deze methode is ontwikkeld door Juliana Wiklund. Ik kan daar helaas niet zelf de credits voor nemen, zij heeft ze hard verdiend. Met Playful haert richt je je bij een gezinsfotoshoot op de emoties van de kinderen, het gezin. Door middel van spelletjes, vragen stellen en even een momentje van persoonlijke aandacht tussen vader, moeder en kind krijg je de mooiste pure emoties. Om deze techniek goed onder de knie te krijgen ben ik hiervoor een workshop gaan volgen.

Gezinsfotografie In de praktijk mooi plekje in Noord-Brabant

Na een intensieven ochtend met theorie zijn we in de middag het geleerde in de praktijk gaan brengen. Toch een beetje sceptisch, ik moet altijd eerst zien en dan geloven.

Zo! eindelijk naar buiten. Camera mee en voor de gezinsfotoshoot naar een plek in Noord-Brabant gereden in de buurt van Waalwijk. Het was een open veld met in de verte wat bomen, een kleine zandput en een hoop reeds uitgebloeide heide. Oef.. Ga ik daar voldoende afwisseling in de foto’s uit kunnen halen?

Maar jee! Vanaf het moment dat we begonnen zag je al wat voor effect deze methode heeft op de pure reacties van de kinderen. Ze zijn sneller ontspannen. Lachen breeduit hun eigen mooie echte lach. WoW! Dat is echt wat je wilt. En het mooie is, de foto’s stralen plezier uit, liefde en ze zijn minder statig. En ondanks dat de foto’s ‘anders’ waren dan ik gewend was kon ik hier echt dezelfde dromerige gezinsfoto’s van maken als dat ik gewend ben met de kinderfotografie. Voor mij een geslaagde dag. Vermoeid maar voldaan terug naar huis. s’avonds de beelden bewerkt en jeetje, wat zijn ze weer mooi geworden.

Het Resultaat van de gezinsfotoshoot in Noord-Brabant

Nou! Nu je mijn hele blog gelezen hebt wil ik je het resultaat natuurlijk niet onthouden. Hieronder heb ik dan ook wat beelden van het resultaat van deze kinderfotoshoot in Brabant gezet. Wil jij van jouw kinderen of gezin ook van die heerlijke pure en dromerige foto’s? Lees hier meer over een kinderfotoshoot in Bergen op Zoom, Goes, Kruiningen, Zeeland of West Brabant, of neem gelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wellicht ben jij de volgende met foto’s als herinneringen voor altijd!Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.