Groepsfoto honden

Heb jij veel honden of katten? Je krijgt ze onmogelijk goed naast elkaar? Ze zitten niet stil of ze vinden elkaar misschien niet allemaal aardig? Maar toch is een groepsfoto van je honden of katten natuurlijk extra leuk. Maar hoe doe je dat en waar begin je?

De planning van de honden groepsfoto

Wel, laat ik je eens meenemen in de wondere wereld van de groepsfoto van honden. Eerst gaan jij en ik samen zitten om je wensen te bespreken. Daarna maak ik een schets van een plan. Want een groepsportret van de honden of katten moet eerst echt goed uitgedacht worden alvorens we gaan beginnen. Zo moet je denken aan de compositie, die moeten we van te voren al bepalen, want wil je een hondenfoto van 1 bij 2 meter? Dan gaan we de breedte in met de dieren, wil je een groepsfoto van de honden van 1 bij 1m50? Dan kunnen we wat meer de hoogte in. Welke de props hebben we erbij nodig en welke hond plaatsen we op welke plek in de foto. Hebben we een plan? Dan gaan we aan de slag.

De fotosessie van het groepsportret honden

De fotosessie is een hele uitdaging. De honden worden één voor één los gefotografeerd waarbij we gelijk al rekening houden met de plek in de foto. Het komt er op neer dat je de setting steeds een beetje aanpast en de hond die aan de beurt is dus op 1 specifieke plek moet neerzetten. Dus kunnen sommige honden niet samen in 1 ruimte? Geen probleem, dat is dus helemaal niet nodig.

De creatie van de honden groepsfoto

Heb ik alle foto’s gemaakt van elke hond? Dan ga ik de beste eruit zoeken en eventueel samen met jou beslissen welke foto’s in het groepsportret komen. Hierna heb ik nog vele uren nodig om alle foto’s samen te voegen. En ja! Hier heb je echt Photoshop skills voor nodig, de foto moet perfect zijn.

De levering van jouw groepsportet

Is de foto af en wil je een hele grote afdruk in je woonkamer of kantoor hangen? Dan ga ik eerst een proefdruk bestellen. Zitten daar geen foutjes meer in? Dan gaan we voor het echte werk. Nadat de foto bij mij thuis is afgeleverd, controleer ik deze op de kwaliteit. Is dat goed, dan kun je de WallArt komen bewonderen en ophalen. Is het te groot voor in de auto? Dan kan het ook bij jou thuis afgeleverd worden.

studio fotoshoot groepsportret hondenfotografie in Zeeland

Ben je enthousiast en wil je weten of een groepsfoto ook geschikt is voor jouw honden of katten? Neem dan contact op.

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.