Een dieren fotoshoot beleving

Een dieren fotoshoot is bij mijn niet zomaar via Whatsapp of online een afspraak maken, foto’s maken van jouw dier, in een galerij stoppen en je laten kiezen. Nee, ik wil je graag een hele beleving meegeven. Hoe werk ik dan wel?

De start van jouw beleving van een dieren fotoshoot

Ik wil graag dat jij je speciaal voelt en daarom maak ik graag een hele beleving van jouw dierenfotoshoot. Jouw dier is niet zomaar een dier. Het is jouw liefde, gezinslid, jouw kindje.

We maken dan ook eerst vrijblijvend kennis. Gezellig met een bakkie thee of koffie. Ik leg je uit hoe ik werk, ik laat je de fantastische producten zien en voelen en bespreek de prijslijst in detail met je. Zo zie je pas echt de prijs kwaliteit verhouding en je weet vooraf waar je aan toe bent. Geen verrassingen achteraf en de spanning is gelijk van de fotoshoot af. We kennen elkaar immers al!

kennismakingsgesprek voor een de dieren fotoshoot in Kruiningen en bergen op zoom

YES, ik mag jouw dier vereeuwigen

Je hoeft van te voren niets te beslissen. Je neemt alleen de fotosessie af. De prijs hiervan is € 225 (28-9-2023). Hierbij zit gelijk een half uur reistijd en 25km aan reiskosten (enkele reis). Zo probeer ik het voor jou al overzichtelijk te houden. We kiezen samen de locatie uit. Hierbij hou ik zoveel mogelijk rekening met jouw wensen maar voorzie ik je ook gelijk van advies. De zon zou maar net aan de verkeerde kant opkomen waardoor je niet het beeld hebt wat je wilt bijvoorbeeld.

De fotoproducten kies je pas als de foto’s klaar zijn. Immers, je kunt nu toch nog helemaal niet weten hoeveel foto’s je wilt hebben? En misschien denk je nu aan prints, maar wil je een album, of misschien toch wat aan de muur. Je hebt nu in ieder geval een idee wat kan. De beslissing is voor later.

Fotosessie van jouw dier

Op de afgesproken datum maken we er een gezellig moment van. We gaan lekker liefdevol en met respect met jouw hond, kat of paard aan de slag. We gaan foto’s maken van jouw dier met veel geduld! Ik wil dat jij en je dier de beleving ervaren dat een fotosessie leuk is. Het is heel belangrijk dat jou kat, hond of paard het ook leuk vindt, dat zie je terug op de foto’s en aan frustratie heb jij niets en je huisdier ook niet.

Dus relax 😉 Ik heb veel ervaring met niet stilzittende dieren met de oortjes op de kont en ook dat levert verrassend mooie beelden op!

Ontwikkelen van jouw foto’s

Na de huisdieren fotosessie neem ik ongeveer twee weken de tijd om jouw foto’s te ontwikkelen. Oei.. kan dat niet sneller? noop.. Ik maak namelijk echt gelijk alles klaar (m.u.v. vlekjes, lijntjes etc.) Ik wil namelijk dat wanneer jij je foto’s bij mij komt bekijken als ze klaar zijn, dat je ziet wat je koopt. Eén foto bewerken en dan maar afwachten hoe de rest wordt.. Dat is voor mij en voor jou niet weggelegd en dit kost nu eenmaal meer tijd. Maar ik beloof je, jij wordt hier écht blij van op de foto reveal.

Foto reveal

Hé hé.. eindelijk is het dan zover. De foto’s zijn klaar en je komt weer gezellig een bakje doen. Maar dit keer met een gezonde spanning voor het resultaat. En dan … WOW, althans daar gaan we voor! En ik weet kiezen is moeilijk maar ik help je daar wel mee. En nee, niet met commercieel gewauwel. Natuurlijk ben je welkom om een mega grote afdruk aan je muur te hangen. WAANZINNIG! Maar als jouw doel en budget bij een album past, dan wordt het een album. Zijn het teveel foto’s? Ik help je gerust met strepen 😉 Ben je nu al benieuwd naar wat voorbeelden van producten? Check zie HIER.

Foto reveal van de dieren fotoshoot in Kruiningen en bergen op zoom

En dan nog eventjes geduld..

Na de foto reveal ga ik jouw producten bestellen en dan kom je nog een derde keer langs. Zo makkelijk kom je niet van mij af haha. Maar dit keer ga je verbluft zijn van hoe mooi jouw foto product is. Helemaal van jouw eigen maatje waar je zoveel van houdt. De ene keer resulteert dit in tranen, tarnen van geluk, liefde, verdriet. Iedereen heeft zijn eigen tranen. Het resulteert in gelach aan de herinneringen van die dag, maar ook omdat je echt iets terug ziet van jouw dier wat je aan andere herinneringen doet denken.

EN DAT IS DE DIEREN FOTOSHOOT BELEVING, je bent een hele ervaring rijker, je hebt authentieke portretten van jouw dier. De blik, gekwijl, scheve tanden 😉 alles gevangen in prachtige foto’s en alles wat jij niet fotogeniek vond aan je dier is fantastisch en geweldig. Want zo is hij of zij en het is mooi. Het is écht MOOI!

Gun jezelf ook deze ervaring, met een tastbaar resultaat, tastbare herinneringen, een traan een lach en iets unieks.

Mag ik jou ook verwelkomen?

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.