Expositie dierenfoto’s in Goes

Een Expositie met mijn dierenfoto’s stond al langer op mijn wensenlijstje. Ik had inmiddels zoveel mooie hondenfoto’s en kattenfoto’s zelf laten afdrukken. Deze hingen bij mij thuis aan de muur maar ook een aantal stonden op de zolder. Ik vond het zo zonde dat ze alleen in mijn huis zichtbaar waren voor klanten die langskwamen. Dat moest anders kunnen. En dus mocht ik na ruim een jaar op de wachtlijst te hebben gestaan de expositie dierenfoto’s houden in het Stadskantoor in Goes.

Opbouw van de Expositie dierenfoto’s in Goes

De mensen die mij kennen weten dat ik een Pietje precies ben. Dat heb ik tijdens het opbouwen van de expositie dierenfoto’s ook wel gemerkt. Er moest een logisch volgorde inzitten. Ik wilde een goede eye catcher aan de buitenkant van de expositie ruimte hangen zodat mensen gelijk dachten: “hey dat is een gave kattenfoto” en dat ze nieuwsgierig werden naar de rest zodat de mensen het expositie ‘hoekje’ in te trekken. De ruitjes wilde ik nog eens extra poetsen want die waren me niet schoon genoeg.. En zo drie uur later was ‘mijn hoekje’ voor een maand klaar. Stiekem natuurlijk hartstikke trots, want hoeveel mensen gaan mijn foto’s van de katten, honden en paarden bekijken?

Kattenfoto’s en Hondenfoto’s op de expositie

Hoe tof het (voor mij) ook is om de foto’s op de expositie te zien hangen, het werd nog leuker toen Omroep Zeeland belde en vroeg of ik een interview wilde doen de volgende dag. Het was dan immers internationale katten dag! En daar wilden ze ook graag een artikel over schrijven. Ja, nou natuurlijk! Vind je het grappig om dat terug te luisteren? Dat kan hieronder.

Wil je het artikel lezen van Omroep Zeeland?

“Kat perfect vastgelegd: met deze vijf tips laat je jouw kat mooi naar het vogeltje kijken” Dat kan hier.

Ook Streekomroep de Bevelanden schreef er een mooi artikel over: Lees hier het artikel 

Helaas is de expositie dierenfoto’s maar een maand. Maar gelukkig heb ik wel een filmpje gemaakt van de expositie ruimte zodat we nog langer kunnen genieten van de herinneringen. Kijk jij mee naar de expositie dierenfoto’s? Wil je zien wat ik nog meer heb gemaakt? Check dan hier mijn portfolio.

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.