Hondenfotograaf in Zeeland en Brabant, alsook in Zuid-Holland

Hondenfotograaf in Zeeland en Brabant

FOTO VAN JE hond

Ben je op zoek naar een hondenfotograaf in Zeeland en Brabant omdat je net een puppy hebt gekregen? Of zoek je een dierenfotograaf omdat je hond in de bloei van zijn leven is of juist al heel oud?

Lukt het jou maar niet om een mooie foto van je hond te maken of ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Als hondenfotograaf in Zeeland en Brabant kan ik jou helpen aan prachtige foto’s van jouw hond. Dus wil jij foto’s van je hond laten maken door een honden fotograaf in Zeeland of Brabant?

Welkom! Dan zit je hier goed.

Waarom een fotoshoot VAN JE hond bij een hondenfotograaf?

Natuurlijk kun je zelf ook foto’s maken maar dat is met een hond nou eenmaal knap lastig. Bovendien zijn de foto’s vaak niet mooi genoeg om aan de muur te hangen of vervelen de foto’s van je hond al snel.

Als hondenfotograaf werk ik in Zeeland en Brabant, Goes, Bergen op Zoom en Zuid-Holland. Ik maak voor jou bijzondere, dromerige foto’s van je hond, kat of ander huisdier. Heb je veel dieren en wil je een groepsportret? Ook dat kan!

Professionele hondenfoto’s zijn niet alleen leuk om te hebben voor later als herinnering. Ze doen het ook erg goed op een kerstkaart, kalender en niet te vergeten: als Wall-art aan de muur. 

 

MIjn missie

"Elk hondenbaasje aan professionele, unieke, en pure foto’s van zijn hond te helpen, zodat je altijd waardevolle herinneringen hebt aan jouw hond"

Als Zeeuwse hondenportretfotograaf help ik jou aan dromerige
hondenportretten

500+ dieren op de foto gezet

8 jaar ervaring

gediplomeerd dieren-fotograaf

Zij deden al een honden fotoshoot

Lees de ervaringen met hondenfotograaf wendy peereboom fotografie

* Alle reviews komen van Google – lees de review policy over de controle hiervan

Laat mij professionele foto's van jouw hond maken als herinnering aan jullie tijd samen.

Hoe Werkt het?

Kennismaking

Voorafgaand aan de hondenfotoshoot neem ik graag de tijd om alvast kennis met je te maken

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn zodat ik jou een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. Ik leg je uit wat je kunt verwachten van de fotoshoot en we bekijken samen de producten. Natuurlijk beantwoord ik al je vragen omtrent de fotoshoot van je hond. Zo weet je alvast wat je kunt verwachten en ga je relaxt de shoot in.

Zie jij het zitten om prachtige portretten van jouw hond te laten maken? Dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zonder boekingsverplichting. Dit kan kan ook digitaal indien je van verder weg komt.

De fotoshoot

Beslis je na de kennismaking dat ik als Zeeuwse Hondenfotograaf samen met jou en jouw hond de honden fotoshoot gaan doen, dan plannen we jouw shootdatum.

Ik geef je wat tips en tricks mee zodat je op je gemak kunt voorbereiden op de fotoshoot van je hond. De fotoshoot duurt ongeveer 60-90 minuten. Dus no pressure, als we wat meer tijd nodig hebben wordt die gewoon gegund!

Bij mij krijg je een fotosessie van je hond zonder tijdsdruk.

Na de fotoshoot

Ongeveer 2 a 3 weken na de fotoshoot, gezellig en informeel, onder het genot van een drankje gaan we samen de galerij bekijken. Tijdens deze sessie bekijken we samen de foto's en help ik jullie de beste keuze te maken op basis van jouw wensen. Neem gerust je partner, of vriend of vriendin mee om je te helpen kiezen.

Zodra je order definitief is, stuur ik deze door naar mijn vak laboratorium en kun je doorgaans binnen 3 a 4 weken jouw producten komen afhalen. Aftellen!!

Zodra je order definitief is, stuur ik deze door naar mijn vak laboratorium en kun je doorgaans binnen 3 a 4 weken jouw producten komen afhalen. Aftellen!!

Op zoek naar een hondenfoto-specialst in zeeland en brabant? samen creëren wij prachtige foto's van jouw hond

wat voor foto's van mijn hond kan ik laten maken?

hondenportret in de natuur

Hou jij ook zo van de prachtige kleuren die de natuur ons geeft? Dan is een hondenfotoshoot in de natuur iets voor jou. Ik maak voor jou de mooiste dromerige, authentieke foto’s met zachte warme kleuren.
Staat jouw hond nooit stil? Kan jouw hond niet los? Geen probleem! Ik kan heel goed overweg met moeilijkere dieren en de honden gaan aan een fotolijn die ik vakkundig wegwerk achteraf. Dus ook van jouw hond gaan we prachtige portretten maken.

Fotoshoot van jouw pup

Wat leuk er komt een puppy bij jullie wonen! En, laten we eerlijk zijn, de groeisnelheid van een puppy is fenomenaal.

Geef jezelf de kans om die kostbare puppytijd vast te laten leggen met prachtige herinneringen.

Het is perfect om ongeveer een week na de intrede van je hondje een puppyfotoshoot te laten doen. Maak je geen zorgen als jouw pup al een beetje volwassener is – ook dat is geen probleem!

Studio foto's van jouw hond

Zou jij graag prachtige tijdloze foto's van jouw hond willen hebben of passen de kleuren van de natuur niet in jouw interieur? Dan is de tijdloze elegantie van studio portretten iets voor jou.

Voor studio foto's kom je naar Kruiningen, maar houdt je hondje niet van reizen, is het wat angstig, onrustig of onzeker op vreemde locaties of bij vreemde mensen? Of heb je er heel veel waarvan je een portret wilt? Dan kom ik gewoon naar jou thuis.

Fotoshoot Groepsfoto honden

Heb jij veel dieren en wil je iets bijzonders aan je muur in huis? Dan is een groepsfoto van jouw dieren echt een aanrader.

Zitten ze niet stil? Kunnen ze niet allemaal samen? Geen probleem. Elk dier wordt afzonderlijk gefotografeerd en daar maak ik dan één groepsportret van. Zo heb je gegarandeerd een goed portret. Of het nu om honden, katten of andere dieren gaat, alles is mogelijk.

Afscheidfotoshoot van je hond

Helaas komen we allemaal een keer op het punt dat we afscheid moeten nemen van ons geliefde honden maatje. Hoe ontzettend verdrietig dit ook is, wanneer je dit weet voordat deze dag plotseling aanbreekt, gun jezelf dan waardevolle portretten van je huisdier die een blijvende herinnering zijn. Hoe vol de agenda ook is, voor een afscheidsfotoshoot maken we gewoon een gaatje. Wil je meer weten of gelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen?

Projecten hondenfotograaf

Heb jij iets gezien op Facebook, Instagram, Tiktok of Pinterest en denk je 'hé, dat wil ik ook? Heb jij een speciaal plan in je hoofd?

Ja! Ik wil en ik kan dat voor jou doen! Natuurlijk wordt het niet 1 op 1 hetzelfde als wat jij het gezien. Maar deze hondenfotograaf in Zeeland en Brabant gaat wel samen met jou kijken hoe we jouw plan kunnen omzetten in resultaat. Kom jij met een nieuwe uitdaging voor mij?

iNVESTERING

Hondenfotografie zeeland en westbrabant van een cane corso

Sessie fee

Wat krijg je voor deze fee:
245
  • Kennismaking- en info sessie
  • Fotoshoot van 60-90 minuten
  • Reistijd en reiskosten tot 30 minuten enkele reis en 25 km vanaf 4416HB.
  • volledig afgewerkte galerij om uit te kiezen
  • Inclusief 1 dier
  • PhotoReveal-sessie, ik help jullie bij het maken van een goede keuze aan
    foto's of producten zodat je het beste uit de shoot haalt.
  • De sessie fee omvat géén foto's & fotoproducten


Plan vandaag nog jouw kennismakingsgesprek

Hier kun je een datum kiezen voor jouw kennismakingsgesprek. Door de weeks om 19:30, op zaterdagen om 9:30. 

Staat er geen goede datum of tijd voor jou bij? No worries doe mij dan een berichtje en we plannen iets op maat in voor jou. 

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.