Kattenfotograaf in Zeeland en Brabant, alsook in Zuid-Holland

Kattenfotograaf in Zeeland en Brabant

FOTO VAN JE Kat

Ben je op zoek naar een kattenfotograaf in Zeeland en Brabant omdat je net een kitten hebt gekregen? Of zoek je een dierenfotograaf omdat je kat in de bloei van zijn leven is of juist al heel oud?

Lukt het jou maar niet om een mooie foto van je kat te maken of ben je op zoek naar een origineel cadeau?

Als kattenfotograaf in Zeeland en Brabant kan ik jou helpen aan prachtige foto’s van jouw kat. Dus wil jij foto’s van je kat laten maken door een kattenfotograaf in Zeeland of Brabant?

Welkom! Dan zit je hier goed.

Waarom een fotoshoot VAN JE Kat bij een kattenfotograaf?

Natuurlijk kun je zelf ook foto’s maken maar dat is met een Kat nou eenmaal knap lastig. Bovendien zijn de foto’s vaak niet mooi genoeg om aan de muur te hangen of vervelen de foto’s van je kat al snel.

Als kattenfotograaf werk ik in Zeeland en Brabant, Goes, Bergen op Zoom en Zuid-Holland. Ik maak voor jou bijzondere, dromerige foto’s van je kat, hond of ander huisdier.

Professionele kattenfoto’s zijn niet alleen leuk om te hebben voor later als herinnering. Ze doen het ook erg goed op een kerstkaart, kalender en niet te vergeten: als Wall-art aan de muur. 

 

MIjn missie

"Elk baasje aan mooie, unieke, en pure foto’s van zijn kat te helpen, zodat je altijd waardevolle herinneringen hebt aan jouw kat"

Als Zeeuwse kattenportretfotograaf help ik jou aan dromerige
kattenportretten

500+ dieren op de foto gezet

8 jaar ervaring

gediplomeerd dieren-fotograaf

Zij deden al een Katten fotoshoot

Lees de ervaringen met Kattenfotograaf wendy peereboom fotografie

* Alle reviews komen van Google – lees de review policy over de controle hiervan

Laat mij professionele foto's van jouw kat maken als herinnering aan jullie tijd samen.

Op zoek naar een specialst in katten fotografie in zeeland en brabant?

samen creëren wij prachtige foto's van jouw lieve kat

wat voor foto's van mijn kat kan ik laten maken?

kattenportret in de natuur

Heb jij een kat die het gewend is om naar buiten te gaan? Neem je jouw kat wel eens mee naar het bos? Dan is dit onwijs leuk om bijzondere portretfoto's van jouw kat te laten maken.

Laat de persoonlijkheid van jouw poes of kater stralen tijdens onze exclusieve kattenfotoshoot buiten! In een natuurlijke omgeving leggen we de charme van jouw geliefde kat vast, omgeven door de pracht van de buitenomgeving. Dit kan in jouw achtertuin zijn, het parkje buiten de deur of het bos om de hoek.

Reserveer een vrijblijvend kennismakingsgesprek en geef je kat de 5-sterrenbehandeling die ze verdient!

Fotoshoot van jouw Kitten

Wat leuk er komt een kitten bij jullie wonen! En, laten we eerlijk zijn, de kittens zijn in een blink van een oog groot.

Geef jezelf de kans om die kostbare kittentijd vast te laten leggen met prachtige herinneringen. Kittens fotograferen is niet te oen in je eentje en samen gaan wij hét perfecte team zijn om prachtige portretten van jouw kitten te maken.

Wacht niet te lang met een foto's van je kitten te laten maken. Maak je geen zorgen als jouw kitten al een beetje volwassener is – ook dat is geen probleem!


Studio foto's van jouw kat

Zou jij graag prachtige foto's van jouw kat willen hebben en heb jij een kat die niet naar buiten kan? Of een kat die niet van reizen houdt? Dat is echt niet vreemd en daar heb ik de oplossing voor.

Katten moet je het beste niet verplaatsen. Tenzij ze het leuk vinden om mee op pad te gaan, maar dat zijn meer uitzonderingen dan de regel. Voor studio foto's kom ik dan ook gewoon naar jou thuis. Jouw kat is op zijn best in zijn eigen omgeving. We kunnen ruim de tijd nemen om jouw kat te laten wennen een de studio, het licht en mij. Zo krijgen we ook van de minder makkelijke katten goede foto's. alles op hun eigen tempo!


Hoe Werkt het?

Ik geef je graag alvast een impressie van jouw beleving.
 Download de brochure voor de prijzen en meer informatie over de werkwijze. 

Kennismaking

fotosessie

foto reveal

download de brochure voor de prijzen en de werkwijze

iNVESTERING

Kattenfotograaf in Zeeland en Brabant
FOTOSESSIES V.A. € 245
  • Informatie over tarieven en mogelijkheden staan in de brochure

Heb je de brochure gelezen?
Plan dan vandaag nog jouw kennismakingsgesprek

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.