Twijfels of je dier geschikt is voor een fotoshoot

Als dierenfotograaf in Zeeland en West-Brabant is het mijn passie om prachtige herinneringen vast te leggen van jouw geliefde dieren. Ik begrijp echter dat je twijfels kan hebben of jouw dier geschikt is voor een dierenfotoshoot. Daarom wil ik enkele veelvoorkomende twijfels aanpakken en laten zien hoe ik met jouw twijfels omga met als resultaat schitterende foto’s.

5 Twijfels op een rijtje

1. “Mijn hond kan niet los.” Dat is helemaal geen probleem! Veiligheid staat voorop tijdens mijn fotoshoots. Ik maak gebruik van een fotolijn bij honden en een tuigje bij katten om ervoor te zorgen dat je hond of je kat veilig blijft. En maak je geen zorgen over die lijn op de foto’s – ik ben een expert in het wegwerken ervan tijdens de nabewerking.

2. “Mijn kat houdt niet van reizen.” Geen zorgen, ik begrijp dat niet alle katten dol zijn op autoritjes. Daarom kom ik gewoon naar jou toe! Of het nu bij jou thuis is, in de tuin of op een favoriete buitenlocatie, ik zorg ervoor dat je kat zich comfortabel voelt, zodat we prachtige foto’s kunnen maken zonder stress.

3. “Mijn hond luistert niet zo goed.” Dat is helemaal oké! Een perfect luisterende hond is geen vereiste voor een geslaagde fotoshoot. Jouw hond mag gewoon zichzelf zijn – rennen, spelen en zelfs gewoon staan. Met mijn geduld en ervaring als dierenfotograaf weet ik hoe ik het beste uit elke situatie kan halen, ongeacht de mate van appel van je hond.

4. “Mijn hond is niet fotogeniek.” Welnee! Elk dier heeft zijn eigen unieke schoonheid en persoonlijkheid die ik graag vastleg. Met mijn oog voor detail en geduldige aanpak zorg ik ervoor dat zelfs de meest verlegen of eigenwijze dieren schitteren op de foto. Geloof me, jouw dier is absoluut fotogeniek!

5. “Ik wil een groepsfoto maar de dieren kunnen niet bij elkaar of stilzitten.” Geen probleem! Ik begrijp dat niet alle dieren elkaar even leuk vinden en ook zeker dat ze niet tegelijk in de goede positie blijven zitten. Daarom fotografeer ik ze gewoon apart en combineer ik ze vervolgens tot een prachtige samengestelde groepsfoto. Zo krijg je toch dat perfecte plaatje van al je harige vrienden samen.

Extra twijfels of jouw dier geschikt is en hoe ik daar mee omga

1. Angst voor onvoorspelbaar gedrag: Ben je bang dat je huisdier tijdens de fotoshoot onvoorspelbaar gedrag zal vertonen, zoals blaffen, springen of weglopen? Ik werk met veel geduld en begrip en je dier zit vast aan een fotolijn. We nemen uitgebreid de tijd en gaan vroeg op pad zodat het nog rustig is. Hierdoor is er een ontspannenere sfeer waarin het huisdier zich op zijn gemak voelt.

2. Zorgen over het weer: Maak je geen zorgen dat slecht weer roet in het eten kan gooien voor een geplande buitenfotoshoot. Is het slecht weer? We verzetten de fotoshoot gewoon naar een andere dag als het weer niet meewerkt.

3. Onzekerheid over kledingkeuze of styling: Wil je met je dier op de foto en ben je niet zeker wat je moet dragen? No worries, veel is goed. Vermijd als het kan tekst, drukke prints en felle kleuren. Verder, draag waar jij je fijn in voelt!

4. Bezorgdheid over het resultaat: Je hoeft je geen zorgen te maken of het wel lukt om van jouw dier mooie foto’s te maken. Het lukt altijd om minimaal 15-20 mooie beelden te hebben waar jij uit kan kiezen. En lukt het toch een keertje niet? Dan plannen we gewoon kosteloos een tweede fotosessie in om de keuze wat uit te breiden!

Twijfels of je dier geschikt is voor een dierenfotoshoot

Met deze aanvullende informatie hoop ik dat eventuele zorgen of twijfels die je had over het boeken van een huisdierenfotoshoot zijn weggenomen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou prachtige herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. En? Heb jij nog steeds twijfels of je dier geschikt is voor een fotoshoot? Stel gerust je vragen!

Stel je vragen hier Meer volgen? check Facebook

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.