Unieke groepsfoto hondenportretten in Zeeland en Brabant

Groepsfoto's hondenportretten, kattenportretten en dierenportretten door hondenfotograaf in Zeeland en Brabant

ERVAAR DE MAGIE VAN GROEPSPORTRETTEN IN HONDENFOTOGRAFIE

Welkom op dit deel van de website. Ben jij op zoek naar een unieke manier om het karakter van elk ilid van je hondenroedel of je kattenbende op de foto vast te leggen? Ontdek de magie van groepsportretten in hondenfotografie en kattenfotografie, waar individuele persoonlijkheden samensmelten tot een kunstwerk.

Als enorme dierenliefhebber en baasje van (destijds) zes katten begrijp ik maar al te goed dat je het liefste een unieke groepsfoto van al jouw honden of katten wilt hebben. Als toegewijde hondenfotograaf in Zeeland en Brabant leg ik niet alleen de unieke dynamiek binnen je roedel vast, maar ik geef ook elk dier de aandacht die het verdient. Met behulp van geavanceerde technieken in Photoshop creëer ik prachtige composities die de persoonlijkheid en schoonheid van elk dier benadrukken.

Van levendige pups of kittens tot wijze oudere honden en katten, elk individu komt tot leven in een harmonieus groepsportret. Deze kunstwerken zijn niet alleen een visueel genot maar ook een blijvende herinnering aan de unieke persoonlijkheden binnen je hondenfamilie.

Ervaar de finesse van individuele fotografie, verenigd in een meesterlijk groepsportret. Laat je honden en katten schitteren als nooit tevoren.

studio fotoshoot groepsportret hondenfotografie in Zeeland
MIjn missie

"Elk hondenbaasje of kattenbaasje aan unieke portretten en groepsfoto's helpen van de honden of katten met oog voor het unieke karakter, zodat je altijd waardevolle herinneringen hebt aan jouw dieren"

Als Zeeuwse dierenfotograaf help ik jou aan een uniek groepsportret van jouw honden en katten

500+ dieren op de foto gezet

8 jaar ervaring

gediplomeerd dieren-fotograaf

Zij lieten al een groepsportet van hondenfotografie of kattenfotografie maken

Lees de ervaringen met honden en katten groepsportretten

* Alle reviews komen van Google – lees de review policy over de controle hiervan

Laat mij een waanzinnig groepsportret van jouw honden of katten maken. Een stukje persoonlijke Kunst met een grote K.

Hoe Werkt het maken van een groepsportret?

Kennismaking

Voorafgaand aan de fotoshoot neem ik graag de tijd om alvast kennis te maken met je.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jouw wensen zijn zodat ik jou een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. Ik leg je uit wat je kunt verwachten van de groepsfotoshoot en we bekijken samen de producten. 

Op basis van jouw wensen maak ik een passende offerte. Deze bedraagt de fotosessie fee als basis en een additioneel bedrag per extra dier. Wil je alleen een digitale foto zodat je deze zelf kan afdrukken? Deze is inclusief bij het groepsportret.

Wil je ook dat ik voor jou de WallArt laat afdrukken? Dan kan ik je een leuke combinatiekorting geven!

 

de fotoshoot

Beslis je na de kennismaking dat ik samen met jou en jouw honden of katten de fotoshoot gaan doen voor het groepsportret, dan plannen we jouw shootdatum. 

Ik geef je wat tips en tricks mee zodat je op je gemak kunt voorbereiden op de fotoshoot met je honden en katten. Ook maak ik alvast een ‘plan’ voor de setting zodat we goed voorbereid zijn op de dag zelf.

De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 tot 3 uur en zal in beginsel in Kruiningen plaatsvinden. Kunnen jouw honden niet reizen? Gaan we katten fotograferen of een mix? Dan verplaatsen we de fotosessie naar jou thuis. 

Bij mij krijg je een fotosessie van je honden en katten zonder tijdsdruk.

 

 

 

Na de fotoshoot

Nadat we een gezellige fotoshoot hebben gehad, zoek ik de beste foto’s uit voor de compositie. Vaak is er per hond 1 of 2 foto’s geschikt voor het groepsportret. Ik bespreek met jou welke foto’s we gaan gebruiken.

Ongeveer 2 a 3 weken na de fotoshoot zal het groepsportret klaar zijn. Dit is een intensieve exersitie van veelal rond de 10 uur Photoshop werk. 

Ben je blij met het resultaat? Dan stuur ik deze door aan jou. Heb je een WallArt besteld? Dan stuur ik de foto naar mijn vaklaboratorium en kun je doorgaans binnen 4 weken jouw product komen afhalen. Is het heeel groot? No problem, dan bezorgen we bij jou thuis. Aftellen!! 

Ben je enthousiast geworden? Neem contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Ik kan vrijblijvend een idee schetsen van hoe jouw groepsfoto eruit komt te zien!

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.