portfolio trouwfotograaf zeeland

Dromerige, Romantische trouwfoto's door bruidsfotograaf in Zeeland

Hieronder vind je mijn portfolio van bruidsfoto's waaronder het aankleden, de ceremonie en de bruidsreportage op locatie.

TrouwFoto's

Kelly en Marco

De dag van Kelly en Marco. Ik ben ook altijd een beetje zenuwachtig en was vroeg klaar. Dus ben ik maar een half uur eerder naar Kelly thuis gegaan wat ze super leuk vond. De eerste foto die ik maakte was wel van de kat.. hmmm…. Tsja, je bent óók dierenfotograaf of niet haha. En tsja, hij was zo cute.. ik kon niet anders. Kelly werd nog opgemaakt. In de tussentijd heb ik even bij de ouders van de bruidegom Marco gaan fotograferen met aankleden. 

Na het aankleden zijn we eerst de trouwreportage gaan maken in een mooie groene omgeving in Zeeland vlakbij Kapelle. Een mooi slot mocht daarbij niet ontbreken en de trouwlocatie, Landlust, deed er ook niet voor onder.  Zo kregen we een veelzijdige trouwserie aan foto’s.

In de middag was het officiële deel dan zover. In Landlust te Nieuwdorp gaf dit stralende bruidspaar elkaar het ja-woord. 

Remco en Anouk

De dag van Remco en Anouk . De dag begon met foto’s maken van het aankleden. Ze woonden vrij dicht bij elkaar waardoor ik makkelijk even op en neer kon. Wanneer je verder uit elkaar woont kun je de hulp van een second shooter inroepen voor foto’s bij beiden thuis.

Na het aankleden zijn we eerst de trouwreportage gaan maken in een mooie groene omgeving in Zeeland vlakbij Goes. Hierbij mocht Jack de hond niet ontbreken. 

Einde van de middag was het officiële deel dan zover. In de trouwboerderij in Heinkenszand gaf dit mooie bruidspaar elkaar het ja-woord. 

Yvonne en Rene

De dag van Yvonne en Rene. Bij Yvonne en René ben ik meegeweest als second shooter. De dag begon met foto’s maken van het aankleden. Ook zij woonden vrij dicht bij elkaar waardoor ik makkelijk even op en neer kon. 

Na het aankleden zijn we eerst de trouwreportage gaan maken bij een kasteel waar ook de ceremonie en het feest na de bruiloft plaats vond.


OP ALLE FOTO’S IS HET AUTEURSRECHT VAN TOEPASSING. WIL JE EEN FOTO GEBRUIKEN?

NEEM DAN VOORAF CONTACT OP.

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.