Afscheidsfotoshoot Dieren – Lola

Het was mei 2021, Sara vroeg of ik een dierenfotoshoot met Lola wilde doen, ze ging hard achteruit en ze vreesden dat er niet lang meer in het vooruitzicht was. Natuurlijk! Met een mixed gevoel voor een afscheidsfotoshoot in Zeeland met hond en baas ontmoette ik Ron, Sara en Lola. Lola was gelijk leuk! Wat een enorm blije hond is zij, haar bal was haar alles en dat hebben we ook gemerkt ook. Het begon al snel met een grote plens regen uit de hemel. Wij schuilen onder een boom en Lola.. Lola had geen tijd om te schuilen, ze was gefocust op de bal.. bal.. bal.. kom op met die bal!

Een afscheidsfotoshoot is zo waardevol

We hebben heerlijk om haar gelachen, foto’s in het bos gemaakt, op het strand en ook met vrouwtje natuurlijk! Sara en Lola hadden ook zo een mooie band samen. Dat wil je gewoon op de foto hebben. Na een leuke shoot, een vermoeide Lola en een blij baasje was ik blij dat ik dit had kunnen doen voor ze. Daarna bleef het lang stil. Tot vorige week. De tijd was aangebroken dat ze Lola moesten laten gaan. Hoe verdrietig dit is hoef ik je niet te vertellen.

Wendy Peereboom – Fotografie & Art helaas hebben we afgelopen donderdag Lola moeten laten gaan…. Het ging niet meer… veel verdriet en we missen haar nu al zo erg. Des te dankbaarder zijn wij voor jouw mooie foto’s. Die bieden nu troost en helpen ons herinneren hoe ze was. Spelen met haar bal waarmee ze onlosmakelijk verbonden was en genieten van zonnestralen waar ze uren in kon liggen bakken, iedere zomer was haar roze buikje zwart van het zonnebaden. De wandelingen in het bos, het struinen in de struiken, het snorkelen in de zee. Dat was Lola en nu mag ze gaan naar al die plekjes waar ze zo graag was. Nogmaals heel erg bedankt voor het in leven houden van al die herinneringen. Liefs Ron, Petra, Iris en Sara ❤️

Ik kan je zeggen, mijn hart huilt mee. Niet alleen mijn hart trouwens, je voelt een brok in je keel en je zicht wordt troebel, je klieren bij de keel gaan zeer doen en een steek in je borstkas. Lola is over de regenboogbrug heen gegaan en je voelt de liefde en de pijn uit de woorden van deze lieve mensen.

Dierenfotoshoot in Zeeland als herinnering

Lieve Sara, Iris, Petra en Ron, dankjewel dat ik deze herinneringen met een afscheidsfotoshoot voor jullie heb mogen maken. Dankjewel dat ik Lola heb mogen leren kennen. Voor altijd in jullie hart, en ook op beeld. Dag Lieve Lola, spelend in de eeuwige velden met zoveel ballen dat ze niet weet waar ze moet beginnen.

Heel veel liefs, van mij

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.