Dierenfotoshoot cadeau geven? Ja doen!

Een dierenfotoshoot cadeau geven? Ja doen! Maar waarom?

  • De persoon die je dit kado geeft is helemaal weg van zijn of haar hond, kat, paard of ander huisdier.
  • Zijn of haar telefoon staat vol met dierenfoto’s van het huisdier.
  • Facebook is volledig gespamt met anekdotes en dingen die jouw vriend, vriendin, broer, zus, ouders meemaakt met zijn of haar huisdier passeren regelmatig de newsfeeds.

Kortom: het huisdier is een gezinslid en niet zomaar een dier. Hoe gaaf is het dan wanneer je als verjaardagscadeau of kerstcadeau een fotoshoot kado geeft of voor jezelf vraagt?

Kado voor verjaardag, kerst, sinterklaas of Jubileum

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau, kerstcadeau, schoencadeau of voor een jubileum? We weten allemaal hoe lastig het is om een verjaardagskado, kerstkado, schoenkado of voor een kado voor een jubileum te bedenken. Niet alleen een moeilijk iets om te geven maar ook als je iets voor jezelf wilt vragen.

Je kunt natuurlijk gewoon bij de Etos een tube douchegel kopen, of een speeltje voor de kat of hond bij de dierenspeciaalzaak. Natuurlijk is dat ook leuk, maar is dat inmiddels niet een beetje gewoon? Waarom geef je niet eens iets bijzonders, een uniek cadeau, een beleving een stukje kunst. Want dat is wat een dierenfotoshoot met zich meebrengt. Kijk maar eens hier naar wat resultaten van een fotoshoot.

Kunst van jouw dier. Wall art kado geven. Dierenfotoshoot cadeau geven.

Dierenfotoshoot cadeau geven of vragen

Je kunt natuurlijk ook aan meerdere mensen een cadeaubon vragen voor een dierenfotoshoot. Of met meerdere mensen een kadobon geven. Zo kun je ook nog schitterende producten zoals een fotoalbum, triplex album, Wallart of digitale foto’s bij de huisdierfotoshoot bestellen. Je krijgt of geeft dan een heel compleet cadeau.

Upgraden

Ben je bang dat je cadeau keuze niet voldoet? Stel je geeft of krijgt een huisdierfotoshoot cadeau met een Wallart van 40x60cm. Super leuk! Maar zij of jij wilt liever die vet gave foto veel groter aan de muur! No worries. Dat kan! Je betaalt enkel het verschil bij en je hebt een geweldige foto achter Acryl glas, op dibond of het meest mooie canvas aan jouw muur hangen!

Genoeg reden dus om een dierenfotoshoot cadeau te geven? Ja doen!

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.