Een dierenfotoshoot als cadeau

Je vader en moeder zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en ze zijn helemaal weg van je katjes. Paps komt zelfs elke week een dagje cat-sitten. Cristel en Hans waren op zoek naar een origineel, persoonlijk en waardevol cadeau. Natuurlijk, geef ze een dierenfotoshoot als cadeau!

Liefde van anderen voor jouw dieren

Je kent het wel, je hebt zelf geen kinderen (ik ook niet), je hebt wel katten (of andere dieren) en je ouders behandelen ze als hun kleinkinderen. Voor sommige mensen is dit niet te bevatten maar het is echt waar. Mijn schoonvader neemt standaard snoepjes voor de katten mee als hij op visite komt. Zo leuk 😀

Zo ook de (schoon)ouders van Cristel en Hans. Haar vader komt zelfs elke week als ze aan het werk zijn een keertje langs om tijd met de katjes door te brengen. Hoe mooi is dat! En hoe trots maakt dat je als kind zijnde.

Het jubileum – een dierenfotoshoot als cadeau

Nou was het bijna zover. Pap en mam zijn over 9 maanden 50 jaar getrouwd en we willen hen iets bijzonders geven. Omdat ze zo weg zijn van onze katten, willen we ze een mooi foto album cadeau doen. Met foto’s van onze katten maar ook van henzelf. En zo gezegd zo gedaan. Na een gezellig kennismakingsgesprek hebben Cristel en Hans besloten wat ze wilden geven aan hun ouders en dat ik deze opdracht mocht doen. Het werd een dierenfotoshoot als cadeau. Met een prachtig album erbij.

De dierenfotoshoot zouden we iets minder standaard doen. Wat studio foto’s en reportage foto’s bij hen thuis.

De kattenfotoshoot

Cristel en Hans hadden hun ouders al wel verteld dat ze op de foto gingen met de katten. Dat vonden hun ouders wel erg leuk. Ik vind het altijd zelf een beetje spannend of mensen die je nog nooit ontmoet hebt zich wel durven open te stellen voor je. We gingen het zien.

Bij binnenkomst begon het standaard ritueel, Paps ging gelijk op zijn knieën om zijn lieve kattenvriendjes te voorzien van lekkers.

Natuurlijk bleef het daar niet bij en moet er ook gespeeld worden 🙂 Cristel en Hans waren er ook bij, maar pa en ma gingen helemaal op in de katjes. En in elkaar hahaha. Het was echt hilarisch om deze mensen zo uitbundig bezig te zien en zoveel lol te zien hebben. Ik voel mij nog steeds vereert dat ik hierbij mocht zijn.

Het resultaat.

Omdat we nogal op tijd begonnen waren aan de fotosessie duurde het nog 8 maanden voordat het boek aan de ouders van Cristel gegeven kon worden. Toen de dag eindelijk daar was kreeg ik deze mooie woorden en foto’s doorgestuurd.

Wil je meer zien van mij of behind the schenes bekijken? Check dan mijn Facebook pagina.

Wil je een dierenfotoshoot als cadeau geven aan iemand? Neem dan contact op.

dierenfotoshoot als cadeau voor jubileum

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.