Dierenfotograaf Zeeland gaat naar het CHIO Hippique

Het begint allemaal op een samenwerkdag met andere fotografen. Het onderwerp is marketing. En zeg maar gerust, ik heb een hekel aan marketing. Ik besteed liever mijn tijd aan mijn klanten, aan fotograferen, aan beeldbewerking. Maar zonder marketing geen nieuwe klanten. Dus al surfend op het internet komen we met het idee: Zullen we als dierenfotograaf uit Zeeland naar het CHIO Hippique in Rotterdam gaan?

De reis van de dierenfotograaf naar het CHIO Hippique

En zo begint de reis. Contact opnemen met het CHIO Hippique in Rotterdam. “Hallo, ik ben een dierenfotograaf en paardenfotograaf uit Zeeland en ik wil een stand op het CHIO Hippique in Rotterdam”. Mijn hart klopt in mijn keel. Ga ik dit echt doen? Informatie vragen, sponsoring regelen. En daar is de dag dat je de sponsor overeenkomst krijgt.. Oh my.. Het gaat echt gebeuren, deze dierenfotograaf uit Zeeland en West-Brabant gaat echt naar het CHIO.

Nu een maand verder en de formele zaken zijn in kannen en kruiken. Maar dan ben je er nog niet. Hoe ga je je stand aankleden? Want je wilt wel je mooie, luxe creaties en producten laten zien aan de bezoekers van het CHIO Hippique in Rotterdam. Dus nu vul ik hele avonden met het uitzoeken van het mooiste werk wat ik daar wil publiceren en het maken van brochures. En hoe ga ik die stand aankleden? Hoe ga ik de mensen aanspreken? Hoe ga ik mijn foto’s publiceren en ik welke maat en welk materiaal en en.. Hoeveel ‘hoe’s’ kun je wel niet hebben! Nu ben ik ook wel een enorme perfectionist en daar gaat helaas veel tijd in zitten, maar alles voor de bezoekers van het CHIO!

Gelukkig heb ik ‘nog een maand’. Alhoewel dat onwijs kort lijkt. Nu op zaterdagavond zit mijn vriend de Champions Leauge te kijken. Heb ik niets mee, dus kan ik mooi mijn tijd aan het CHIO Hippique besteden. Foto’s uitzoeken, drukwerk maken, Wall art prints uitkiezen en niet te vergeten jullie deel te maken van mijn reis.

Op 22 juni tot en met 26 juni sta ik als dierenfotograaf op het CHIO Hippique in Rotterdam? Kom je daar mijn werk bekijken? Kun je niet? Check dan de digitale versie hier 😉

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.