Gediplomeerde Dierenfotograaf in Zeeland en Brabant

“Waarom ga jij de vakopleiding fotograaf doen?” – “Je hoeft toch geen gediplomeerde dierenfotograaf in Zeeland en Brabant te zijn?” – “Er zijn zoveel fotografen zonder diploma, ik heb er ook geen”. Deze opmerkingen heb ik eigenlijk vanaf de aankondiging dat ik de fotovakopleiding ging doen aan het Beeldcentrum in Zundert gehoord. Het heeft me echter nooit doen twijfelen, als ik mijzelf als een professionele dierenfotograaf en kinderfotograaf wil zien, moet ik gediplomeerd zijn. No matter what.

Het proces tot een gediplomeerde dierenfotograaf

Voordat ik toegelaten werd moest je eerst al portfolio beoordeling laten doen. Super spannend, maar yes! ik werd toegelaten. Je wordt niet zomaar een gediplomeerde dierenfotograaf in Zeeland en Brabant.

Eindelijk startte de opleiding en alle aspecten ging je leren, van architectuur, tot product fotografie, van portret fotografie tot bruidsfotografie. Er was niets wat je niet kreeg. En echt niet alles was leuk, maar ik heb zo een drive om te slagen in alles wat ik doe qua fotografie dat ik niet opgaf wanneer het tegen zat. Daarentegen hadden we ook een leuke klas en dat maakte ook dat met de minder leuke lessen je met plezier naar de opleiding ging.

Dierenfotograaf en kinderfotograaf in Zeeland en Brabant

Tijdens de opleiding kom je er wel achter wat je leuk vindt om te doen. Dat bleef niet alleen bij dieren portretten. Ook portretfoto’s van kinderen maken vind ik hartstikke leuk. Na ruim een jaar inspannen en een half jaar afstudeer project was het eindelijk zover. Afgestudeerd, diploma op zak en nu kan ik jullie, mijn klanten, het beste bieden wat jullie verdienen.

Interview afgestuurde fotograaf studenten

Tot mijn grote verassing werd ik na de opleiding gebeld met de vraag of ik een interview wilde geven over de opleiding en mijn drive. Daar heeft het Beeldcentrum een heel blog aan gewijd. Ben jij benieuwd naar hun blog? Lees het hier: Blog “student in beeld”.

Ben je benieuwd naar nieuw werk van mij? Volg mij dan op Facebook, Instagram of TikTok 🙂
Ben je benieuwd naar al mijn werk en producten? Neem dan daar een kijkje!

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.