Trouwen, Bruiloftsfotograaf in Zeeland

Maart 2022: Klant: “Wij gaan trouwen en we vinden jouw foto’s zo mooi, wil je onze bruiloft fotograaf in Zeeland zijn? Ik: “eeeuuuuuhhhh…” Ik ben namelijk portretfotograaf in Zeeland en een dierenfotoshoot, familiefotoshoot of een loveshoot met dromerige, sprookjesachtige en authentieke foto’s, daar draai ik mijn hand niet voor om. Maar een bruiloft is wel wat anders, kan ik een bruiloft fotograaf in Zeeland zijn?

Kennismaking voor het trouwen, trouwfotograaf in Zeeland

Dus eerst maar eens een kennismakingsgesprek, wie zijn zij, wat verwachten ze bij hun trouwen van een bruiloft fotograaf en waar houden ze de wedding in Zeeland? Het koppel was super relaxt en het gekke gebeurde hier. Zij stelden mij gerust in plaats van ik hen. Wat als ik de kus mis, of de ringen omschuiven? De ceremonie op pauze zetten voor de perfecte trouwfoto? Klant: “Ach, ja hoor, we doen de kus wel gewoon even overnieuw als het nodig is, maak je er maar niet druk over”.

Het was zo een leuk gesprek en nadat zij me hadden verteld over wat ze graag wilden voor trouwfoto’s heb ik ja gezegd. Super spannend. Mijn eerste ‘eigen’ bruiloft.. Een wedding verzet je niet even als het slecht weer is of wat dan ook.

De bruiloft fotograaf op de trouwdag

Het was TOF TOF TOF. Ik mocht echt vanaf de ochtend tot het feest begon erbij zijn. Ik ben echt zo blij dat ze mij gevraagd hebben of hun trouwfotograaf te zijn. Als fotograaf de foto’s maken op hun wedding in Zeeland was een feestje. Het was echt leuk, de voorbesprekingen, het meedenken voor de locatie, de bruiloft fotograferen, de hond knuffelen (hoort er ook bij hé als dierenfotograaf).

loveshoot bruiloft dromerige en sprookjesachtige foto's van jouw trouwdag in Zeeland

Trouwfoto’s

Gelukkig was ook het bruidspaar erg blij met het resultaat en mag ik van hen de foto’s ook aan jullie laten zien. Ik heb een prachtig trouwalbum met hun dromerige, sprookjesachtige en authentieke trouwfoto’s in Zeeland gemaakt. Voor herhaling vatbaar? Jazeker! Ik ga het niet actief promoten, maar ik wil zeker nog eens iemands bruiloft fotograaf zijn en hun trouwerij in Zeeland of Brabant vastleggen. Zouden jullie het aandurven om mij jouw bruiloft te laten fotograferen? Check de foto’s van de bruiloft in Zeeland onder dit blog. Geslaagde weddingfoto’s? Is bruiloftsfotografie voor mij weggelegd?

Wil jij ook?

Neem dan contact op om te kijken of wij een klik hebben en ik jouw trouwfotograaf kan zijn!

Deze website gebruikt basis cookies om te zorgen dat alles goed werkt

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.